Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ειδική Αγωγή και στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων


Το Mediterranean College προσφέρει δύο απόλυτα εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ειδική Αγωγή και στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων. Η έναρξη των παραπάνω προγραμμάτων θα πραγματοποιηθεί εντός Φεβρουαρίου 2013.

Τα παραπάνω προγράμματα στοχεύουν να εξειδικεύσουν  όσους εργάζονται ήδη στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και απόφοιτους τμημάτων κοινωνικών επιστημών πάνω σε σύγχρονες γνώσεις στην Παιδαγωγική.

Το περιεχόμενο  των παραπάνω προγραμμάτων είναι  πρακτικό και ευέλικτο, καθώς επιδιώκουν να ενισχύσουν περεταίρω την επαγγελματική εξειδίκευση των συμμετεχόντων αλλά και να ενσωματώσουν τις ήδη υπάρχουσες εμπειρίες και ενδιαφέροντά τους από τον εργασιακό χώρο. Τα παραπάνω προγράμματα αποτελούν ιδανική επιλογή για εργαζόμενους, τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

Μέσα από το πρόγραμμα  μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα εφοδιαστούν με επίκαιρες γνώσεις, ενδιαφέρουσες ιδέες και τροφή για σκέψη σχετικά με την παιδαγωγική τους προσέγγιση και πρακτική και θα ανακαλύψουν ευκαιρίες βελτίωσης του τρόπου που μαθαίνουν στους μαθητές τους.

Τα παραπάνω προγράμματα  απευθύνονται σε εργαζόμενους παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, διευθυντές εκπαιδευτικών μονάδων καθώς και σε απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ/ Κολλεγίων και Πανεπιστημίων της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας, οι οποίοι θέλουν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της εκπαίδευσης.

Επιπλέον απευθύνονται σε μη πτυχιούχους, κατόχους πιστοποιητικών επαγγελματικής εξειδίκευσης και σημαντικής εργασιακής εμπειρίας στην εκπαίδευση.

 Για περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη:  Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...