Κυριακή 27 Μαΐου 2012

36th Career Day: Σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις προσελκύουν ταλαντούχους υποψηφίους!

Κορυφαίοι εργοδότες και εκπρόσωποι δεκάδων επιτυχημένων εταιριών συμμετέχουν στη μεγαλύτερη ημέρα Καριέρας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012, ώρα 16:00 έως 20:30, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα.

Σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, θα έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν ταλαντούχους υποψηφίους και να τους ενημερώσουν για τις προοπτικές συνεργασίας τους.

Το Career Day, διοργανώνει το Career Office του Mediterranean College, με τη συμμετοχή φοιτητών και αποφοίτων των τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων, Marketing, Χρηματοοικονομικών, Δημοσίων Σχέσεων, Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων, Shipping, Logistics, Health Management, Δημοσιογραφίας & Management, Πληροφορικής, Δικτύων Υπολογιστών, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Παιδαγωγικών, Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, κ.α.

Στόχος του 36ου Career Day είναι να φέρει σε επαφή τους φοιτητές και τους απόφοιτους του Mediterranean College με κορυφαίους εργοδότες και εκπροσώπους δεκάδων επιτυχημένων εταιριών καθώς και η επίτευξη των στόχων διασύνδεσης.

Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα έχουν τη δυνατότητα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους , να έρθουν σε επαφή με φοιτητές και απόφοιτους των μεταπτυχιακών και προπτυχιακών προγραμμάτων του Mediterranean College που αναζητούν εργασία, με σκοπό την επιτυχημένη αναζήτηση των κατάλληλων υποψηφίων για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Career Office Mediterranean College: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Αθήνα, αρμόδια και Ν. Σωτηροπούλου, τηλ. 210 8899 630, e-mail: careers@medcollege.edu.gr ή από το δικτυακό τόπο του Κολλεγίου στο www.medcollege.edu.gr

To Mediterranean College στα Social Media:
Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...