Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Νέες διαδηλώσεις στην Αγγλία για τα δίδακτρα

Student protest in London
Χιλιάδες ήταν οι μαθητές και οι φοιτητές που συγκεντρώθηκαν και διαδήλωσαν για άλλη μία φορά σε Λονδίνο και Μάντσεστερ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις στα δίδακτρα.

Χαρακτηριστικά σε ένα πανό που κράταγαν οι φοιτητές έγραφε "Μπεν Αλι, Μπουμπάρακ... Κάμερον είσαι ο επόμενος"
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Και διασκεδάζουν… οι νέοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Πρώτη συνάντηση στο καφέ μπαρ Novo στις 21.00 στο Ηράκλειο

Η πρώτη συνάντηση των νέων της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στο καφέ μπαρ Novo στις 21.00 στο Ηράκλειο.

Συντονιστές της συνάντησης των νέων είναι οι: Λυδάκη Μαρία, Μερωνιανάκη Ευαγγελία, Μπαγουράκης Γιώργος, Ορφανίδης Αντώνης, Σαριδάκης Γιώργος και η Σκαντζάκη Φωτεινή.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

"Tα θέματα της εξεταστικής" by topino στο mycampus.gr!

Σε αυτή την εξεταστική, το mycampus.gr σκέφτηκε και τους συμφοιτητές του...

Κάθε φοιτητής και κάθε φοιτήτρια, δεν έχει παρά να στείλει τα θέματα του μαθήματος που εξετάστηκε και να δηλώσει αυτόματα συμμετοχή στον διαγωνισμό για ένα 2ήμερο δωρεάν διαμονής στις φοιτητικές εκδρομές στο Bansko, το τριήμερο της αποκριάς, αμέσως μετά το τέλος της εξεταστικής!

Παράλληλα, εντοπίσαμε και τα πιο hot links με παλιά θέματα εξετάσεων...για να πάνε όλοι προετοιμάσμενοι κατάλληλα σ'αυτή την εξεταστική περίοδο!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mycampus.gr

Εθελοντική αιμοδοσία από την ΟΝΝΕΔ

Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 εθελοντική αιμοδοσία σε 35 πόλεις της Ελλάδος με σκοπό τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος για νέους ηλικίας έως 32 ετών
 
.Η Ελλάδα, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας καλύπτει από εθελοντές αιμοδότες λιγότερο από το 50% των αναγκών της σε αίμα, γεγονός που αναδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το πρόβλημα της μη διάδοσης του εθελοντικού κινήματος για θέματα υγείας στη χώρα.ε 
 
Για το λόγο αυτό αλλά και με στόχο την ενίσχυση της προσφοράς των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ στις τοπικές κοινωνίες, παροτρύνονται τα μέλη και όλοι όσοι το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία προκειμένου να στείλουν το μήνυμα της ενεργής συμμετοχής σε δράσεις και ενέργειες που η κοινωνία έχει ανάγκη.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ATENISTAS – Πάντα υπάρχει κάτι που δεν το χρειάζεσαι ενώ το έχουν ανάγκη κάποιοι άλλοι

Άνοιξε την ντουλάπα σου και φέρε ότι δεν χρειάζεσαι τo Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 12.00 στην πλατεία Κοτζιά 
 

Εκεί θα μαζέψουμε sleeping bag, κουβέρτες, γάντια, κάλτσες, σκουφιά, κασκόλ, αδιάβροχα, νιτσεράδες, οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο και πρακτικό.

Επίσης πρέπει οπωσδήποτε να ‘ναι καθαρά και σιδερωμένα.


Ότι συγκεντρωθεί, η ομάδα Atenistas Care θα το δώσει σε ανθρώπους που τα έχουν περισσότερο ανάγκη (αστέγους, άπορες οικογένειες) στην πόλη μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...